Vilgain Fusilli těstoviny BIO špaldové 250 g
Kód: 34847Související produkty
Detailní popis produktu
Vilgain Fusilli celozrnné špaldové BIO - alternativa k běžným těstovinám, v BIO kvalitě
Jsi milovník/milovnice těstovin, ale rád/a bys volil/a nutričně bohatší alternativu? Celozrnné bezvaječné špaldové těstoviny Vilgain, vyrobené čistě ze špaldové mouky v BIO kvalitě tato kritéria splňují.
Špalda je jednou z nejstarších obilovin. Je dobře stravitelná, má lehce oříškovou chuť a najdeš v ní celou škálu minerálních látek, vitaminů a 11 % rostlinných bílkovin. Tyto cenné látky jsou zachovány díky tomu, že jsou těstoviny celozrnné a obsahují tedy i vnější obaly zrna.
Příprava těstovin je nenáročná a rychlá, jako je tomu u běžných těstovin, a dají se využít klasicky jako příloha k masu, zelenině, omáčkám nebo do salátů či polévek. Jsou vhodné do vegetariánské i veganské diety, jelikož neobsahují žádné složky živočišného původu.
Vilgain Fusilli celozrnné špaldové BIO v bodech:
- těstoviny z prastaré obiloviny špaldy v BIO kvalitě
- vysoký obsah vlákniny
- zdroj rostlinných bílkovin
- lehká stravitelnost a oříšková chuť
- široká škála minerálních látek a vitaminů
- nelepí se a nerozvaří
Ingredience
100% BIO celozrnná mouka z pšenice špaldy.
Upozornění pro alergiky: alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
| 100 g | |
| Energetická hodnota | 1502 kJ / 355 kcal |
| Tuky | 1,9 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
| Sacharidy | 70 g |
| - z toho cukry | 2 g |
| Vláknina | 7 g |
| Bílkoviny | 11,2 g |
| Sůl | 0,01 g |
Návod k použití
- 100 g těstovin vložte do 1 l osolené vroucí vody a za občasného míchání vařte 5‑7 minut.
- Uvařené těstoviny sceďte a servírujte.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
