Máslo z loupaných mandlí 330 g Šufan
Kód: G12Související produkty
Vegan
BIO
Bez laktózy
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Mandlové máslo BIO smooth 250 g
Objednáno
194 Kč
Vegan
BIO
Bez laktózy
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Kešu máslo BIO - Jemné kešu oříšky 250 g
Skladem
(>5 ks)
174 Kč
BIO
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Arašídové máslo BIO křupavé arašídy 350 g
Skladem
(4 ks)
115 Kč
Detailní popis produktu
Hned s první lžičkou vás překvapí příjemná sladkost našeho mandlového másla a dost možná budete chtít kontrolovat etiketu a hledat přidaný cukr. Žádný ale nenajdete – sladkost je zcela přirozená a odvíjí se od výjimečnosti španělské odrůdy mandlí, které mají vyšší podíl tuků a cukrů. S kalifornskými mandlemi, které potkáte nejčastěji, se tedy vůbec nedají srovnávat. Navíc, když si je dovážíme na přímo ze Španělska, vždy z nejčerstvější sklizně, zbavíme je slupky a následně je sami šetrně pražíme za nižších teplot.
Ne nadarmo se mandlové máslo bez jakýchkoliv zbytečností a nesmyslů řadí mezi naše nejprodávanější kousky. A těch receptů, které s ním můžete vyzkoušet…
Složení: Pražené mandle loupané 100 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
| Energetická hodnota | 2623 kJ/634 kcal |
|---|---|
| Tuky | 58 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 4,5 g |
| Sacharidy | 5,4 g |
| - z toho cukry | 4,2 g |
| Vláknina | 9,6 g |
| Bílkoviny | 22,6 g |
| Sůl | 0,07 g |
Země původu surovin: Španělsko
Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních ořechů.
Skladujte v suchu, chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Olej na povrchu je přirozeným jevem. Promíchejte.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Másla a ořechové krémy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.33 kg |
| EAN: | 8594188130724 |
| Objem: | 333 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
