Boloňská omáčka s tempehem 600g Expres Menu
Kód: 8594043796652Související produkty
Detailní popis produktu
Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek.
Složení:
rajčata sterilovaná ( 47% )[rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová], tempeh natural ( 21% )[ sojové boby, fermentační kultury],rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), cibule, řepkový olej, sůl kamenná, cukr řepný, česnek, oregano, kmín, pepř.
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota kJ: | 290 |
|---|---|
| Energetická hodnota kcal: | 69 |
| Tuky: | 2,8 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g |
| Sacharidy: | 6,7 g |
| z toho cukry: | 4,8 g |
| Bílkoviny: | 5,2 g |
| Vláknina: | 3,0 g |
| Sůl: | 1,2 g |
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby:
1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření
servírujte přímo na talíř.
2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Hotová jídla |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.6 kg |
| EAN: | 8594043796652 |
| Objem: | 600 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
